Прокуратура просить тримати Єфремова за гратами до 22 березня

Прокуратура просить тримати Єфремова за гратами до 22 березня

Укрінформ
Прокурори заявили клопотання в Старобільському райсуді Луганської області про продовження арешту екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 22 березня.

Про це Укрінформу повідомив його адвокат Олександр Мельников.

"Нам повідомили, що прокурори внесли до Старобільського райсуду клопотання про продовження утримання під вартою Єфремова іще на 2 місяці", - сказав він.

Водночас адвокат вважає, що даний суд не може розглядати це клопотання, оскільки він не обирав попередній запобіжний захід. 

Мельников  також заявив, що Єфремов сьогодні мав бути доставлений на судове засідання в Апеляційний суд м. Києва, де сьогодні оскаржується запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Всі п'ять адвокатів Єфремова очікують у суді початку судового засідання, яке має розпочатися о 17 годині.

Як повідомлялося,  22 січня закінчується термін арешту Єфремова і його мають звільнити з-під варти.

Екс-регіонала звинувачують у сепаратизмі, організації захоплення в 2014 році Луганської обласної державної адміністрації, поплічництві захопленню обласного управління Служби безпеки України, сприянні створенню самопроголошеної "Луганської народної республіки" і державній зраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-