Байден закликав Україну продовжувати реформи і співпрацю з МВФ

Байден закликав Україну продовжувати реформи і співпрацю з МВФ

Укрінформ
Віце-президент США Джозеф Байден закликав владу України і надалі продовжувати співпрацю з Міжнародним валютним фондом, а також очищати банківську систему й реформувати енергетичний сектор задля досягнення незалежності від російського газу.

На цьому він наголосив під час спільної з Президентом Петром Порошенко заяви для ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Попереду ще дуже багато роботи, щоб Україна нарешті реалізувала свій потенціал динамічної і сучасної економіки. Продовжуйте працювати з МВФ, щоб впровадити жорсткі реформи, які забезпечать стійкість економіки України, продовжуйте очищення банківської системи, впроваджуйте реформи в енергетичному секторі, щоб усунути залежність України від російського газу», - сказав Байден.

Він також закликав Україну працювати над прозорою приватизацією державних підприємств та створити привабливе для інвестицій бізнес-середовище.

«Це не буде легко. Усе, що ви зробили, було нелегко. Вам доведеться багато зробити, щоб продовжити реформи», - підкреслив віце-президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-