«Справа Мартиненка»: у НАБУ кажуть, що розслідування триває

«Справа Мартиненка»: у НАБУ кажуть, що розслідування триває

Укрінформ
Розслідування справи щодо колишнього народного депутата Миколи Мартиненка триває.

Про це йдеться на сайті НАБУ.

"Детективи Національного антикорупційного бюро України продовжують розслідування фактів одержання хабарів (неправомірної вигоди) при закупівлях, здійснених ДП «НАЕК «Енергоатом». Заяви про зобов’язання Бюро закрити це провадження буцімто за рішенням суду не відповідають дійсності", - йдеться у повідомленні.

У НАБУ нагадують, що 11 січня Солом’янський районний суд Києва відмовив стороні захисту Миколи Мартиненка у закритті зазначеного провадження. Натомість зобов’язав Бюро лише розглянути клопотання представника Мартиненка та у встановлені законом строки поінформувати про результати цього розгляду.

Раніше прес-служба екс-депутата поширила повідомлення про те, що 11 січня "суд зобов'язав НАБУ закрити кримінальне провадження, в якому фігурує Мартиненко".

Як повідомляв Укрінформ, кримінальне провадження за фактами отримання неправомірної вигоди при закупівлях ДП «НАЕК «Енергоатом» Бюро зареєструвало у грудні 2015 року.  Під час розслідування детективи Бюро встановили факти заподіяння шкоди інтересам ДП «НАЕК «Енергоатом» у розмірі понад 6,4 млн євро через переплату за придбане обладнання у чеського акціонерного товариства «Skoda JS».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-