Пашинського допитували в Генпрокуратурі сім годин

Пашинського допитували в Генпрокуратурі сім годин

Укрінформ
Допит народного депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського в Генеральній прокуратурі тривав близько семи годин.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

За даними прокуратури, сьогодні проводили не тільки допит, а й слідчі дії. Процесуальний статус учасників буде визначено після допиту всіх учасників. Наразі підозрюваних не визначено.

Після допиту Сергій Пашинський заявив, що надав необхідні дані прокуратурі, але не знає, коли його викличуть наступного разу.

Як повідомлялося, Сергій Пашинський сьогодні відвідав прокуратуру для допиту у справі щодо передноворічної стрілянини. 31 грудня в одному з сіл Васильківського району Київської області на дорозі між ним і місцевим жителем стався інцидент, в ході якого депутат застосував вогнепальну зброю і поранив свого опонента. За словами Пашинського, чоловік із пляшкою напав першим, а сам він зробив спочатку попереджувальний постріл.

Проте В'ячеслав Химікус, якого поранив Пашинський, заявив, що народний депутат не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-