СБУ спростовує заяви адвокатів Єфремова про

СБУ спростовує заяви адвокатів Єфремова про "нелюдські" умови в ізоляторі

Укрінформ
Служба безпеки України спростовує заяви адвокатів екс-народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова про нібито нелюдські умови утримання в ізоляторі.

Про це у вівторок повідомляється на сторінці СБУ у Фейсбуці.

"СБУ офіційно спростовує інформацію адвокатів, оприлюднену в інтерв’ю одному з вітчизняних ЗМІ, про начебто "нелюдські" умови перебування Олександра Єфремова в ізоляторі тимчасового тримання СБ України... Олександр Єфремов знаходиться в стандартній двомісній камері площею 13,5 квадратних метрів, яка обладнана всім необхідним. Вікно з кватиркою вільно відкривається за бажанням затриманого", - заявляють у спецслужбі.

У відомстві підкреслюють, що за весь час перебування під вартою Єфремов та його адвокати не подали жодної скарги, у тому числі на умови утримання.

Водночас, аби припинити спекуляції, СБУ готова за зверненням адвокатів надати можливість для ознайомлення з умовами утримання Єфремова уповноваженому Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковській.

Раніше в інтерв’ю одному з українських ЗМІ адвокати екс-регіонала поскаржились на те, що їхній підзахисний утримується в одиночній камері зі штучним освітленням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-