Адміністрація Президента представила 2016 рік у світлинах

Адміністрація Президента представила 2016 рік у світлинах

Фото
Укрінформ
Адміністрація Президента України представила добірку «2016 рік у фотографіях».

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«На світлинах зафіксовано основні події за участю Президента Петра Порошенка та його дружини Марини Порошенко на урочистих та громадських заходах, під час зустрічей, робочих поїздок та закордонних візитів. Зокрема, унікальні кадри відвідання передової, цікаві моменти з кулуарів Давоського форуму, Мюнхенської конференції з питань безпеки та сесії Генеральної Асамблеї ООН, зустрічі зі світовими лідерами», - йдеться у повідомленні.

До фотогалереї увійшли 258 найкращих та найцікавіших фотографій, деякі з цих фото раніше не публікувались.

Зокрема, підібрано світлини із найяскравіших та найочікуваніших подій 2016 року - зустріч Глави держави зі звільненими з РФ українськими політв'язнями та заручниками, військовий парад до 25-ї річниці незалежності України, а також вручення ордерів на житла та нагород військовим, огляд полігонів та військових навчань, представлення літака Ан-132D. Крім того, у фотодобірці можна побачити знімки із закордонних візитів Президента, зокрема до Японії, Туреччини, Азербайджану, Малайзії, Індонезії, Норвегії, Швеції тощо.

Усього за минулий рік фотографи Глави держави Микола Лазаренко, Михайло Палінчак та Михайло Марків зробили понад 216 тисяч кадрів.

З повною галереєю можна ознайомитись за посиланням

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-