Порошенко наголосив, що стратегічне партнерство з Польщею не має альтернативи

Порошенко наголосив, що стратегічне партнерство з Польщею не має альтернативи

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у вітанні з нагоди 25-ліття дипломатичних відносин між Україною та Республікою Польща зазначив, що за чверть століття обидві країни і народи збудували міцний фундамент партнерських відносин.

Також країни неодноразово довели спільне прагнення разом працювати задля успішного європейського майбутнього в об’єднаній Європі, підкреслив Президент. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Президент наголосив, що високо цінує підтримку Польської держави, яка першою з країн світу визнала незалежність і суверенітет України, і особливо вдячний за послідовні і цілеспрямовані зусилля Польщі у зміцненні міжнародної єдності та солідарності з Україною у ці складні часи, пов’язані із необхідністю протистояти російській агресії.

«Сьогоднішній високий рівень українсько-польських відносин завдячує мудрості і зрілості наших народів, які, пройшовши крізь випробування трагічною історією, навчилися по-справжньому цінувати взаємну дружбу і братерство. Вірю, що українсько-польське стратегічне партнерство не має альтернативи і надалі розвиватиметься у дусі довіри, поваги і взаємної підтримки», - йдеться у вітанні Петра Порошенка Президентові Польщі Анджею Дуді.

Глава Української держави побажав своєму польському колезі міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших звершень на благо Вітчизни, а дружньому польському народові - миру, злагоди та процвітання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-