Бойовики передали двох жінок, яких не було в списках полонених - Бутусов

Бойовики передали двох жінок, яких не було в списках полонених - Бутусов

Відео
Укрінформ
Бойовики передали Україні двох жінок, яких не було в списках обміну полоненими.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив головний редактор сайту "Цензор.нет" Юрій Бутусов.

"Сьогодні пройшов обмін, нам видали (двох жінок – ред.) нібито у якості доброї волі - це не обмін, це жест доброї волі. Це не формат обміну, це нібито російська сторона хоче підтвердити, що вона завжди виступає за обмін полоненими і тому на демонстрацію цього обміну вони нам добровільно передають двох людей. Що це за люди? Цих жінок в списку на обмін не було. Вони не включені на обмін. Українська сторона не визнає їх полоненими", - сказав він.

Бутусов додав: "Двоє людей з вулиці. Подивіться, сьогодні російські ЗМІ кажуть, передали двох полонених. А що ж це за полонені?".

Детальніше дивіться у відео.

Нагадаємо, як зранку заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт, дві заручниці бойовиків Анжеліка Преснякова та Ольга Сворак уже на підконтрольній українській владі території. Він розповів, що жінки спілкуються зі співробітниками СБУ, після чого можуть безпосередньо зустрітися зі своїми родичами та близькими. Тандіт також додав, що скоро на сайті СБУ з'явиться розширена інформація щодо звільнення заручниць. Однак поки що жодних подробиць немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-