МЕРТ: Вільна торгівля з Ізраїлем - пріоритет на 2017 рік

МЕРТ: Вільна торгівля з Ізраїлем - пріоритет на 2017 рік

Укрінформ
Створення зони вільної торгівлі з Ізраїлем є одним із пріоритетів Міністерства економічного розвитку і торгівлі на 2017 рік.

Про це на підсумковій прес-конференції заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на сьогодні нами з ізраїльською стороною було погоджено проведення наступного раунду консультацій в Києві на кінець січня - початок лютого. Станом на сьогодні іншої інформації про те, що вже було погоджено раніше, у нас немає. На мою думку, переговори про ЗВТ є достатньо вигідними, і власне, укладення такої угоди як для України, так і для Ізраїлю є таким собі природним інструментом, який потрібен обом країнам для того, щоб розвивати нашу торгівлю та інвестиції", - сказала Микольська.

Вона наголосила, що угода про ЗВТ з Ізраїлем "буде однією з пріоритетних на наступний рік, і ми над неї працюватимемо, оскільки ми бачимо достатньо важливий інтерес як для нашого бізнесу, так і бізнесу Ізраїлю".

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу оголосив про скасування офіційного візиту свого українського колеги Володимира Гройсмана до Ізраїлю. У такий спосіб висловлено протест проти підтримки Україною резолюції Ради Безпеки ООН щодо ізраїльських поселень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-