Трамп має намір

Трамп має намір "переписати" традиції Білого дому - ЗМІ

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп має намір змінити традиції, які існували впродовж десятків років, кидаючи виклик також певним законодавчим нормам.

Про це пише в понеділок американське видання Poitico.

"Дональд Трамп розповів, що він, вірогідно, скасує регулярні брифінги для преси, а також щоденне заслуховування розвідувальних звітів. Він хоче залишити приватну охорону при одночасному захисті секретної служби навіть після інавгурації", - наводить кілька прикладів видання.

Крім того, обраний президент сказав, що заохочує членів своєї родини прийняти на себе відповідальні ролі в його адміністрації, випробовуючи таким чином обмеження закону "про боротьбу з родинністю". Трамп також розсуває межі морально-етичних законів, намагаючись зберегти частку у своєму бізнесі.

Такі заяви Дональд Трамп зробив у численних коментарях та виступах з моменту перемоги у виборчих перегонах, уточнює видання.

"Трамп дав зрозуміти, що він має намір керувати справами в Білому домі так само, як він проводив свою кампанію: практично, без урахування традицій, - йдеться в публікації.

Нагадаємо: 20 січня Трамп прийме присягу, так ніколи і не оприлюднивши свої податкові декларації. Це буде перший випадок за останні чотири десятиліття, пише газета. Крім того, він не дав прес-конференції після того, як офіційно отримав перемогу, зневажаючи інший звичай обраних президентів. До того ж, ще належить з'ясувати, чи розкриє він власну фінансову інформацію впродовж свого першого року перебування на посаді. Президенти юридично не зобов'язані робити цього, але всі вони так роблять з 1978 року.

"Якщо цього ніде не записано, це зійде вам з рук. Це нова вихідна основа", - цитує видання обраного президента США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-