Аваков розповів про бюджет МВС і пріоритети роботи на 2017 рік

Аваков розповів про бюджет МВС і пріоритети роботи на 2017 рік

Відео
Укрінформ
Бюджет системи МВС на 2017 рік – це бюджет розвитку та прогресу.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляється на сторінці МВС у Фейсбуці

«По всій системі МВС, а це близько 360 тисяч осіб, ми маємо задовільний бюджет на 2017 рік», - підкреслив він.

Зокрема, за словами міністра, грошове забезпечення ДСНС на 2017 рік є прогресивним і передбачає видатки у сумі 3878,8 млн грн, що на 1431,5 млн грн більше, ніж минулоріч.

«Ці кошти дозволять підвищити мінімальний рівень заробітної плати з 3100 до 5000 гривень», - зазначив Аваков.

Державна міграційна служба, Національна гвардія та Держприкордонслужба, на його думку, отримали бюджет для розвитку та росту.

«Міграційна служба буде виконувати ключове завдання наступного року – це забезпечення видачі індивідуальних ID-карток, які прийдуть на заміну старих паспортів», - зазначив Аваков.

Щодо Державної прикордонної служби, то на думку міністра внутрішніх справ, рівень фінансування на 2017 рік дозволить підвищити мотивацію працівників і покращити професійний розвиток.

«Пункти пропуску ми оснастили сучасними системами, які інтегровані з системами Інтерполу, Європолу та нашими базами. Наш кордон не повинен бути прохідним двором та має відсікати злочинців», - наголосив він.

За словами міністра, аби забезпечити динаміку заробітної платні, яку будуть отримувати перепідготовлені офіцери поліції, додаткового фінансування у розмірі 3 млрд грн потребуватиме Національна поліція України.

«Ми на цю тему говорили з Прем’єр-міністром та депутатськими фракціями. Тому я думаю, що від того, який розвиток матиме бюджетний рік, ми зможемо корегувати фінансування роботи цих органів», - додав глава МВС.

Аваков зазначив, що бюджет також дозволить до липня 2017 року завершити по всій країні заміну старих МРЕВ на нові сервісні центри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-