Аваков у Канаді зустрінеться із урядовцями-друзями України

Аваков у Канаді зустрінеться із урядовцями-друзями України

Укрінформ
Арсен Аваков обговорить із міністром міжнародної торгівлі Канади Христею Фріланд поставки обладнання для Національної поліції України.

Про це сам міністр внутрішніх справ України розповів кореспондентові Укрінформу під час візиту до Оттави.

«Із Христею Фріланд ми проговоримо певні питання, що стосуватимуться співпраці із Canadian Сommercial Сorporation та деякими підпорядкованими міністру місіями», - сказав Аваков.

Він додав, що під час свого візиту до Канади зустрічається із міністрами федерального уряду, які позитивно ставляться до України.

«Я зустрічаюся в канадському уряді із тими міністрами, які є великими друзями України та активно співпрацюють з нами по різних проектах», - наголосив глава МВС.

Нагадаємо: глава МВС України Арсен Аваков перебуває із дводенним візитом у Канаді, під час якого уже провів зустріч із міністром громадської безпеки Канади Ральфом Гудейлом.

На вівторок у нього заплановані перемовини із міністром міжнародної торгівлі Христею Фріланд та участь у панельній дискусії на тему гібридної війни Росії проти України.

Довідково: Canadian Сommercial Сorporation – державне канадське підприємство, яке сприяє зовнішній торгівлі Канади, допомагаючи експортерам отримати доступ до іноземних державних закупівель шляхом укладення міждержавних угод. В Україну Canadian Сommercial Сorporation постачає деяке обладнання для Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-