Нематеріальна підтримка Канади не менш важлива, ніж матеріальна - Аваков

Нематеріальна підтримка Канади не менш важлива, ніж матеріальна - Аваков

Укрінформ
Україна дуже цінить фінансову допомогу Канади, але вважає нематеріальну підтримку не менш важливою.

Як передає кореспондент Укрінформу, таку думку при спілкуванні із міністром громадської безпеки Канади Ральфом Гудейлом висловив глава МВС України Арсен Аваков.

«Я сказав міністру Гудейлу, що матеріальна допомога для нас цінна, але не ключова. Нам важливіше відчувати, що Канада – країна G7 – поруч з Україною. У поліцейській реформі, у протистоянні агресії російських окупантів, у позиціонуванні на міжнародних економічних ринках», - сказав Аваков.

Він додав, що обсяг матеріальної допомоги зовнішніх донорів у загальній структурі витрат на реформу органів правопорядку в Україні є незначним.

«У реформуванні поліцейської системи доля матеріальної допомоги канадців чи американців складає всього кілька відсотків від загального обсягу коштів, які ми використовуємо для цієї грандіозної операції, тому не це важливо. Важлива – взаємодія», - наголосив міністр.

Нагадаємо: глава МВС України Арсен Аваков перебуває із дводенним візитом у Канаді, під час якого уже провів зустріч із міністром громадської безпеки Канади Ральфом Гудейлом. На вівторок у нього заплановані перемовини із міністром міжнародної торгівлі Христею Фріланд та участь у панельній дискусії на тему гібридної війни Росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-