Парубій закликає якнайшвидше розглянути подання на Новинського

Парубій закликає якнайшвидше розглянути подання на Новинського

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав Регламентний комітет якнайшвидше вивчити надані ГПУ документи щодо нардепа Вадима Новинського, аби парламент міг розглянути питання про зняття з нього недоторканності.

Про це він сказав, відкриваючи засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Минулого тижня надійшли документи від Генеральної прокуратури щодо народного депутата Новинського. Я закликаю Регламентний комітет чимшвидше прийняти рішення згідно з документами, які надійшли, щоб ми могли чимшвидше цього тижня поставити на порядок денний і розглянути питання щодо зняття недоторканності з народного депутата України», - сказав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Генеральний прокурор Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання у Верховну Раду про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з Опозиційного блоку Вадима Новинського, який підозрюється в перевищенні влади і скоєнні злочинів спільно з Віктором Януковичем і правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (зараз митрополита) Олександра Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира (Сабодана).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-