Кравчук: Достукатися до Путіна не дуже просто

Кравчук: Достукатися до Путіна не дуже просто

Укрінформ
У Мінську вирішуються лише численні соціальні, економічні та гуманітарні проблеми з метою полегшення життя людей на тимчасово окупованих територіях.

Про це заявив у четвер у Києві другий президент України Леонід Кучма (1994-2005 рр.) під час Першого Балтійсько-Чорноморського форуму "Через діалог до довіри", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кучма підкреслив, що потрібно використовувати щонайменшу можливість, щоб просуватися до миру: "Не дай Бог нам з вами залишити заморожений конфлікт".

При цьому він висловив думку, що вирішення ситуації навколо анексованого Криму та конфлікту на Донбасі залежить лише від Бога та президента РФ Володимира Путіна. 

"Мені часто задають питання, від кого залежить вирішення нашої проблеми, глобальної, до речі. Я завжди відповідаю: від Господа Бога і від Путіна", - сказав Кучма. 

Зі свого боку, перший президент України Леонід Кравчук (1991-1994 рр.) висловив сподівання, що ініціатива колишніх лідерів країн Балтійсько-Чорноморського регіону щодо створення нової платформи для пошуку шляхів виходу з системної кризи "дозволить донести, у тому числі, до президента Росії новий погляд на ситуацію". 

"Я вірю, що не все президент РФ розуміє так, як воно є на самому ділі. Думаю, що достукатися до лідера Росії не дуже просто. І ця ініціатива може сприяти в цьому питанні", - додав Кравчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-