На прес-конференції Тимошенко - скандал, викликали поліцію

На прес-конференції Тимошенко - скандал, викликали поліцію

Укрінформ
На прес-конференції лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко стався скандал з видворенням за двері прес-центру чоловіка, який представився журналістом, після чого той заявив про побиття та викликав на місце події поліцію і швидку допомогу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу,  чоловік, який представився журналістом інтернет-видання "Актуальна правда" Сергієм Медяником, спершу поставив Тимошенко запитання, чи не голодує вона, судячи з її декларації, а отримавши відповідь про її доходи, почав ставити друге - стосовно її можливої співпраці та можливого фінансування Віктором Медведчуком протестних акцій у столиці.

У відповідь на це Тимошенко заявила, що з Медведчуком не  співпрацює і не спілкується вже багато років, але її візаві і після цього не хотів відходити від мікрофона. Тоді охорона відтіснила цю людину з приміщення прес-центру в коридор, але Медяник почав кричати: "Ви мене побили, вдарили, це прес-конференція, і я маю право ставити будь-які питання".

Після цього вже з коридора офісу "Батьківщини" він зателефонував у поліцію та швидку допомогу, заявляючи про побиття, а також вимагаючи порушити справу про перешкоджання журналістській діяльності.

Наразі на місце події прибули представники Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-