Соцмережі про

Соцмережі про "зелену" заступницю Авакова: "Маємо своє Чудо-Дєєво"

Огляд
Укрінформ
Користувачі Мережі активно коментують призначення  Анастасії Дєєвої заступником міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції. Причина та, що дівчині всього 24 роки. Спільноту обурило, що така "досвідчена" особа здобула високу посаду у міністерстві.

Перша реакція української громади - це шок , дотепи та сумний висновок від журналістки Олени Яхно: "Треба чесно визнати, що у нас щось пішло не так".

Соцмережі порахувати трудовий стаж 24-річної Анастасії та здивувалися такій "працьовитості":

Зоя Казанжи, екс-заступник губернатора Одеської області, іронічно висловилася з приводу "досягнень" Дєєвої. Політолог Віталій Бала її підтримує.

Українці висловлюються не тільки про вік нової помічниці, але й про її яскраву зовнішність.

Але й були такі, хто обережно висловився на підтримку дівчини. Зокрема її "новий бос" - міністр внутрішніх справ України Арсеній Аваков. До нього приєдналися міський голова Дніпра Борис Філатов, відомий блогер та колишній радник міністра з питань інформаційної політики Олександр Барабошко та нардеп Микола Княжицький.

Та проблема не тільки у молодому віці нової "євроінтеграторки". Володимир Орловський помітив, що призначення відбулося без конкурсу на посаду:

Політичний експерт Тарас Загородній натякає, що не там шукають корінь проблеми: "Яка "євроінтеграція" - такі й "євроінтегратори".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-