На Вінниччині відкриють шістнадцяту амбулаторію, зведену в ході «Великого будівництва»

На Вінниччині відкриють шістнадцяту амбулаторію, зведену в ході «Великого будівництва»

Укрінформ

На Вінниччині до кінця року відкриють амбулаторію у с. Дашківці Якушинецької громади, збудовану у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«Наскільки важлива своєчасна невідкладна медична допомоги - не варто пояснювати. Усі розуміють. Особливо на карантині. До кінця року будівельні роботи мають завершити. За місяць уже виросли стіни майбутньої  амбулаторії. Дякую будівельникам. У спеку працювати непросто. Та є графік робіт. Все за планом»,- цитує відомство голову Вінницької ОДА Сергія Борзова.

За його словами, Дашківська амбулаторія - шістнадцята, остання із запланованих до будівництва за рахунок субвенції на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості у рамках президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в Якушинецькій громаді (раніше - Літинський район) буде надавати медичну допомогу прикріпленому населенню, це – 2800 жителів. У медзакладі працюватимуть 2 сімейних лікаря та 3 медичні сестри.

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-