Моршинська на Atlas Weekend’ 21

Моршинська на Atlas Weekend’ 21

Укрінформ

Зустрічайте круті інтерактивні зони, сортувальні станції та вашу улюблену природну Моршинську на головному літньому фестивалі країни

Насолоджуватись найяскравішою музичною подією 2021 — танцювати до нестями, пити природну “Моршинську”, хвойний Pine Water, тусити з молодшим братом на інтерактивному майданчику, освіжатись “Моршинською з ароматами”, милуватись своїм малюком в зоні “Моршинки”, відновлювати гідробаланс, знайомитись з власною природою та насолоджуватись красою Карпатських гір.

Atlas Weekend, у нас на тебе масштабні плани, адже цього року ми підготували дещо дійсно особливе. Тримайте географію наших активностей на найближчий тиждень!

  • В головній зоні на нас чекають велична атмосфера заповідних гір та неповторна природа карпатського краю, де щодня зароджується “Моршинська”. Тут — фотозона й артоб’єкти, музика й танці, лаунж для відпочинку з новинками бренду та обов’язкова норма в 1,5 л чистої природної Моршинської щодня.

І, головне, тут на нас чекає улюблена “Моршинська”: освіжаюча з ароматами, класична негазована 1,5 л та файний бо хвойний Pine Water!

  • Безпечна та комфортна зона “Моршинки” для наймолодших гостей фестивалю. Тут класно й зручно з перших днів життя та протягом всього Atlas Weekend.
  • Занурення у пригоди в «Карпатських Джунглях» — зоні “Моршинської Спортик” для маленьких розумників та юних супергероїв.
  • Сортувальні станції, які будуть розташовані прямо на території фестивалю. Будьте сучасними та відповідальними, сортуйте: ПЕТ, банки, папір, одноразові маски та рукавички на Atlas Weekend разом з “Моршинською”. Будьте толерантним до світу навколо та споживайте розумно.

«Цього року на Atlas Weekend “Моршинська” підготувала розваги для дорослих і дітей, молодих батьків і молоді, малюків 0+ та кожного з вас. В нас будуть круті тематичні зони, ваша улюблена “Моршинська”, сортувальні станції, артоб’єкти, фотозона та безліч цікавинок. Разом ми відпочинемо, потанцюємо, звісно, вип’ємо Моршинської, відчуємо атмосферу заповідних гір, поринемо у неповторну природу карпатського краю, де щодня зароджується Моршинська. Буде — неймовірно, тож чекаємо на кожного з вас», — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

На Atlas Weekend кожен матиме змогу обрати свою ідеальну Моршинську: “Моршинка” для найменших, “Спортик” для школярів, природна негазована 1,5 л для вас протягом дня, новинка Моршинськаз ароматами — для корисногоосвіження, унікальний Pine Water, який дарує смакові мандри до вершин гірських Карпатських лісів. А після — здати порожню пляшку на сортування на наших станціях прямо на фестивалі.

Будь здоровим. Будь у формі. Будь на Atlas Weekend’21 разом з “Моршинською”! До зустрічі!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-