Сфера застосування розумних друкувальних машин

Сфера застосування розумних друкувальних машин

Укрінформ

В офісі будь-якої компанії співробітникам доводиться щоденно опрацьовувати велику кількість інформації та друкувати багато документації. Всі папери важливі для повсякденних процесів, пов’язаних з документообігом, тому варто обладнати робочий простір якісною друкувальною технікою. Одним з кращих виробників такого устаткування є компанія Konica Minolta, що випускає широкий асортимент інтелектуальних принтерів.

 Переваги та особливості обладнання

Автоматизація та оптимізація завдань і функцій працівників неможлива без використання сучасної друкувальної техніки. Широкими можливостями наділений багатозадачний принтер Коніка Мінолта bizhub c250i – розумний пристрій з програмним забезпеченням, що якісно та швидко друкує папери. Переваги інтелектуальної техніки перед класичними принтерами:

●      можливість інтеграції з головною системою компанії, мобільними та стаціонарними пристроями;

●      мінімальне енергоспоживання та робота в економному режимі у нічний час або коли принтером не користуються;

●      наявність зручної інтуїтивно зрозумілої панелі керування на 10 дюймів з підтримкою мультитач та новітнім інтерфейсом;

●      високий рівень безпеки та захисту інформації від стороннього доступу, вбудований антивірус, програми шифрування даних, паролі доступу;

●      ергономічний дизайн та оптимальні габарити, що дозволяють розмістити техніку в офісі без зайвого витрачення вільного простору;

●      запуск друкувального обладнання у режимі онлайн з будь-якого мобільного пристрою чи ПК.

Багатофункціональний принтер bizhub c250i розроблений таким чином, що може виконувати задачі копіювання, сканування чи факсу. Швидкість друку складає 25 на 25 сторінок у чорно-білому та кольоровому форматі. На принтері можна друкувати документи на аркушах A6-SRA3, роздруковувати аркуші спеціального формату та навіть рекламні банери.

Корисні опції друкувальної техніки

У процесі роботи працівникам офісів доводиться друкувати різні документи – договори, накази керівництва, бухгалтерські звіти, форми податкових декларацій, прайси, буклети, брошури та безліч інших паперів. Використання розумного принтера набагато прискорює та спрощує цей процес. Сучасна модель bizhub c250i може виконувати різні завдання:

●      автоматично видаляти файли, що більше не потрібні;

●      повторно надсилати та друкувати документи, які часто роздруковують;

●      зберігати дані на жорсткому диску з доступом через пароль користувача;

●      видаляти прості сторінки змішаних та дуплексних документів;

●      пересилати онлайн чи з ПК електронною поштою вхідні документи факсу;

●      регулювати режим очікування друку завдяки опції «автоматичний ЕКО-таймер».

Сучасна техніка не просто друкує документи, але й належним чином їх опрацьовує та постійно володіє актуальною інформацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-