Нова Моршинська з ароматами — наповнює, освіжає, смакує

Нова Моршинська з ароматами — наповнює, освіжає, смакує

Укрінформ

Зустрічайте вже цього літа! Наша улюблена природна Моршинська, наповнена свіжістю ароматів, легкими нотами цитрусових, фруктів та ягід

Природа подарувала нам легку збалансовану Моршинську, яка на сто відсотків сприймається нашим організмом, підтримує тіло та відновлює гідробаланс. Ми збагатили її натуральними інгредієнтами й екстрактами та отримали новинку цього літа — Моршинську з ароматами.

Моршинська з ароматами — це сильногазована природна вода, свіжість ароматів та легкі ноти цитрусових, фруктів та ягід. Це три неповторні смаки — лимон + лайм + м’ята, медова груша, біла суниця + лісові ягоди. Це сучасний напій без цукру, штучних домішок та консервантів. Це два зручні формати — пляшка 1,5 л і банка 0,33 л. Це природне освіження й новий продукт улюбленого бренду.

«Ми винайшли формулу цього літа (мого, так точно): 99,3% мінеральної Моршинської + 0,7% натуральних інгредієнтів та екстрактів = свіжий легкий природний напій, який так пасує спекотним прогулянкам улюбленим містом, атмосферним пікнікам та ідеальним безтурботним літнім вечорам.

Моршинська з ароматами поєднує в собі свіжість та користь природної води й приємний аромат фруктів та ягід, зручний формат і сучасний склад, натуральну гідрацію та особливий вайб. Наша новинка освіжає легкістю, наповнює літнім настроєм, особливо круто смакує охолодженою і точно не залишає байдужою», — розповідає про новий продукт директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Моршинська з ароматами: знайди очима на полицях магазинів свого міста, відкрий, відчуй аромат, спробуй раз та закохайся назавжди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-