Правильний сезон для встановлення пластикових вікон

Правильний сезон для встановлення пластикових вікон

Укрінформ

Дуже часто можна зіткнутися з думкою, що вікна краще встановлювати тільки взимку або, навпаки, тільки влітку. Замовити пластикові вікна можна в будь-який час року. Залежно від сезону майстри використовують спеціальну піну для монтажу. При замовленні металопластикових вікон важливо визначитися з кількістю глухих і поворотно-відкидних стулок. Рівень теплоізоляції і звукоізоляції залежить від якості матеріалів і монтажу, ми використовуємо сучасний і надійний профіль Rehau. Крім цього бездоганну якість робіт забезпечують професійні знання фахівців і багаторічний досвід компанії.

Етапи встановлення пластикових вікон

Розроблені алгоритми по установці пластикових вікон включають наступні етапи:

  • демонтаж віконних рам - майстри вміють працювати як з дерев'яними рамами, так і сучасними, цей етап можна застосувати до вторинного житла;

  • підготовку до установки нових пластикових вікон - для цього проводиться додаткове очищення і вирівнювання поверхонь віконного отвору;

  • розміщення пластикового вікна в отворі з урахуванням відступів і геометрії вертикалі і горизонталі - це забезпечить якісну функціональність вікна і естетику;

  • закріплення пластикового вікна за допомогою спеціальних монтажних шурупів, що забезпечують надійне становище вікна і його нерухомість;

  • заповнення залишилися стиків щільним шаром сезонної монтажної піни для теплоізоляції і шумоізоляції.

Рама кожного металопластикового вікна має захисну плівку, знімати яку рекомендується після проведення всіх монтажних і ремонтних робіт.

Переваги металопластикових вікон

Технології виробництва пластикових вікон в останні 10 років стрімко розвивалися. За цей період значно покращилися показники тепло- і шумоізоляції, розширився асортимент оздоблень, а також з'явилася можливість виготовити вікно будь-якого розміру і форми. Сучасні металопластикові вікна мають наступні переваги:

  • Довгострокова експлуатація. Конструкції не втрачають форму під впливом сонця, дощу, снігу і т. Д. Фурнітура та механізми відкривання / закривання не виходять з ладу, забезпечуючи якісне прилягання стулок.

  • Простота в обслуговуванні. На відміну від скла, пластик невибагливий в догляді, досить промити водою і витерти вікно насухо без необхідності натирання.

  • Екологічна безпека. Пластикові вікна виготовляються з гіпоалергенних матеріалів і відповідають нормам пожежної безпеки.

  • Доступна ціна. На відміну від віконних рам з інших матеріалів, вікна з металопластику стоять на порядок дешевше і мають більш широкий діапазон форм і оздоблень.

При необхідності вікно може додатково комплектуватися дитячим замком, москітною сіткою, посиленою фурнітурою і т. д.

«Лінія Вікон» - це 15-річний досвід і більше 25 тисяч клієнтів. На сайті можна оформити заявку на виклик фахівця для безкоштовного виміру в зручне для вас час, а також визначити приблизну вартість вікна в онлайн-калькуляторі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-