На Вінниччині у Райгородській громаді запрацював новий ЦНАП

На Вінниччині у Райгородській громаді запрацював новий ЦНАП

Укрінформ

На Вінниччині у  понеділок, 26 квітня,  в Райгородській громаді Гайсинського району запрацював новий ЦНАП. У ході робочої поїздки його відвідав голова ОДА Сергій Борзов.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«Приємно, коли наші громади мають зміни на краще. Люди бачать результат, а значить не даремно працює влада на місцях. Приклад ефективної роботи є у Райгородській громаді - там відкрили Центр надання адміністративних послуг», - зазначив Борзов.

Відкриття нового ЦНАПу стало можливим завдяки програмі U-LEAD з Європою «Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, покращення якості надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування».

Райгородська сільська рада є правонаступником Мельниківської сільської ради та Ситковецької селищної ради, які стали переможцями 4 раунду у відборі громад зі створення ЦНАП Програми U-LEAD з Європою. Вона й надала допомогу у розробці дизайну приміщення, експерти сприяли інституційному створенню ЦНАП.

Тут облаштували 14 робочих місць в приміщенні ЦНАП в смт. Ситківцях, у центрі громади в селі Райгород - територіальний підрозділ ЦНАП, віддалені робочі місця у селах Мельниківці та Нові Обіходи. На капітальний ремонт приміщення було залучено 1, 340 млн грн з бюджету Ситковецької селищної ради, 300 тис грн - з бюджету Мельниківської сільської ради.

На початковому етапі у Центрі надаватимуть 136 адміністративних послуг, зокрема, реєстрацію місця проживання, нерухомого майна, послуги соціального характеру, прийматимуть працівники пенсійного фонду та центру зайнятості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-