На Вінниччині цьогоріч коштом ДФРР реалізують 13 проєктів регіонального розвитку

На Вінниччині цьогоріч коштом ДФРР реалізують 13 проєктів регіонального розвитку

Укрінформ

На Вінниччині у поточному році 13 проєктів регіонального розвитку буде профінансовано за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Кабінет Міністрів України затвердив перелік програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році. За рахунок коштів ДФРР у Вінницькій області передбачається реалізація 13 проєктів регіонального розвитку на суму 132,4 млн грн при співфінансуванні з місцевих бюджетів у сумі 145,7 млн грн», - повідомив Борзов.

За його словами, йдеться про 4 об’єкти охорони здоров’я, 3 заклади дошкільної освіти, 3 об’єкти спортивної інфраструктури, 2 об’єкт культурної спадщини і 1 об’єкт інноваційної інфраструктури.

Так, у поточному році планується реалізувати реконструкцію хіміотерапевтичного корпусу Подільського регіонального центру онкології, добудувати головний корпус вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, реконструювати корпус № 7 для розміщення нейрохірургічного відділення з рентгенопераційним блоком та відділенням гострих інсультів в обласній лікарні імені М. І. Пирогова, а також реконструювати спальний корпус Хмільницької обласної фізіотерапевтичної лікарні.

Коштом ДФРР також реконструюють садочок №16 у Вінниці, №3 у м. Гайсин та дошкільний навчальний заклад «Пролісок» в смт Сутиски Тиврівського району.

Також буде профінансовано реконструкцію спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля  у Вінниці, спортивно-оздоровчого комплексу авангард у смт Браїлів Жмеринського району  і збудовано спортивний корпус по у м. Гнівань.

В галузі культури та туризму фінансування виділене для реконструкції елементів благоустрою частини території пам’ятки містобудування та архітектури державного значення «Палац», 1757 рік (охоронний номер 59) у м. Тульчин і  реконструкцію нежитлових і приміщень універсальної концертної зали існуючої будівлі по вул. Театральній, 15, у м. Вінниці.

Іще один проєкт, який буде реалізовано коштом ДФРР, - це об’єкт інноваційної інфраструктури. А саме, реконструйовано будівлю для розміщення «Вінницького інноваційно-технологічного парку» .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-