Нова трендова Моршинська

Нова трендова Моршинська

Укрінформ

Сьогодні нам не до жартів, адже 1 квітня Моршинська презентує новий зручний формат 0,33 в банці

Ми живемо в калейдоскопі подій та інфоприводів, поспішаємо встигнути все на 150% і одночасно відчути момент. В нас високі стандарти та сучасні запити. Ми обираємо зручні формати й бренди, що готові змінюватись разом з нами щодня.

Сьогодні улюблена слабогазована Моршинська постала в новій трендовій формі – бляшанка 0,33 л. Зручний формат для життя у великому місті з фокусом на екологічність, турботу про власний гідробаланс, підтримку і відновлення тіла.

“Пропоную разом пофантазувати. На вулиці – справжня весна (знаю, з цією частиною доведеться трохи напружити уяву), довгоочікуваний вікенд, ви курсуєте вулицями найкращого міста в легкому тренчі, зустрічаєтесь з друзями та втамовуєте спрагу улюбленою прохолодною слабогазованою Моршинською 0,33 в бляшанці. Ідеально, чи не правда? От і нам з командою запала в серце ця картинка, тож сьогодні ми щасливі презентувати новий формат Моршинської.

0,33 в банці – це сучасний формат, на який ми так довго чекали. Це природна вода в ритмі великого міста, актуальний тренд і вічна класика. Це Моршинська, що відновлює і підтримує ваше тіло з кожним ковтком. Це 0,33 в вашій добовій нормі в півтора літри Моршинської”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Змінюється світ навколо нас, змінюємося і ми. Зустрічайте, головна прем’єра цієї весни! Від сьогодні на полицях магазинів вашого міста — новий трендовий зручний формат слабогазованої Моршинської 0,33 в бляшанці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-