Аналітичні ваги

Аналітичні ваги

Укрінформ

Сучасні аналітичні ваги, реалізовані компанією «Украналітика» представляють собою прецизійні вагові пристрої найвищого, першого і другого класів, точності. На відміну від традиційних, поступово застарілих приладів, використовуваних в хімічних, медичних лабораторіях, в роботі фармацевтів високотехнологічні фірмові ваги аналітичні від брендів Mettler Toledo, Radwag, Ohaus чи інших популярних у замовників спеціалізованої продукції виробників не пред'являють особливих вимог до зберігання та використання. Бажаючі купити аналітичні ваги високо оцінять наступні технічні характеристики представлених в каталозі нашого магазину моделей:

  • дискретність кроку зважування в діапазоні 0.0001-0.00001г;
  • внутрішнє градуювання пристроїв;
  • оснащення приладів платформами різних розмірів і форм, відповідних виробничої необхідності покупця.

Вибираючи товари з каталогу ТОВ «Украналітика», кожен клієнт зможе купити аналітичні ваги, гарантовано відповідають технічним регламентам служби метрології України!

Точні і недорогі аналітичні ваги - в інтернет-магазині ТОВ «Украналітика»

Виникла потреба купити ваги аналітичні високої якості від оригінального бренду? На віртуальній вітрині ТОВ «Украналітика» представлені кращі високотехнологічні ваги аналітичні електронні від перевірених виробників, зручні і надійні в роботі, які не потребують від користувача тривалого навчання перед початком експлуатації. Скориставшись зручним інтернет-каталогом нашого магазину, кожен замовник зможе вигідно купити ваги лабораторні згідно з такими параметрами:

  • ваги аналітичні 2 клас точності або перший;
  • графічний, рідкокристалічний або сенсорний дисплей;
  • діапазон максимального ваги зважується об'єкта 50-310г.

Висока точність, що забезпечується сучасною електронікою, бездоганна якість збірки конструкцій з застосуванням при їх виготовленні стійких до впливу хімічних реагентів матеріалів - далеко не єдині переваги придбаних в магазині «Украналітика» ваговимірювальних приладів. Тільки у нас представлено гарантовано оригінальне обладнання, а на аналітичні ваги ціна доступна при будь-якому бюджеті покупця: телефонуйте, не відкладаючи!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-