Мішок або контейнер: які пилососи Electrolux найкращі

Мішок або контейнер: які пилососи Electrolux найкращі

Укрінформ

Між домогосподарками в усього світі точаться постійні суперечки, який пилосос кращий – з контейнером для збирання сміття або з традиційним мішком. Однозначної відповіді немає: у кожної конструкції свої переваги, і про це треба знати під час вибору пилососа.

Ми запитали в експертів Electrolux про особливості обох типів пристроїв й готові поділитися з вами цією інформацією.

Плюси й мінуси пилососа з мішком

Традиційні пилососи з мішком від компанії Electrolux мають дуже високу гігієнічність. Разом зі збиранням сміття мішок ще й фільтрує найдрібніші фракції, відповідно зменшується навантаження на наступні системи очищення.

Ще 3 плюси таких машин:

  • проста конструкція, отже, знижується ймовірність ламання й дорогого ремонту;

  • висока потужність всмоктування;

  • доступна ціна.

З недоліків можна назвати:

  • додаткові витрати на купівлю одноразових мішків. Вони спрощують догляд за пилососом і підвищують якість прибирання; 

  • у разі використання мішка з тканини, доведеться його чистити після кожного прибирання, інакше всередині розмножуватимуться бактерії та з'явиться неприємний запах.

Безмішкові пилососи: конструкція й особливості

Відмінність. Пристрої Electrolux із контейнером замість мішка відрізняються компактними розмірами. Сміття збирається у спеціальному відсіку, де утворюється циклонний вихор, що гальмує великі частки. Експерти пояснили, що безмішковий пилосос позбавлений недоліку зниження потужності всмоктування в міру заповнення пилозбірника. Завдяки цьому прибирання завжди якісне й проходить без додаткових зусиль.

Особливості. Щоб почистити безмішковий пилосос, достатньо просто висипати сміття з контейнера. Якщо ж цього не робити, погіршиться фільтрація і частина пилу потраплятиме назад у кімнату. Треба зауважити, що циклонні пилососи помітно гучніші за своїх “мішкових” аналогів.

Обидві технології мають свої плюси й мінуси, проте чудово виконують завдання з наведення чистоти у приміщенні. Оцініть всі переваги й особливості пристроїв, щоб вибирати ту техніку, якою зручніше користуватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-