Понад 100 шкіл взяли участь у національній олімпіаді про безпеку на дорозі. Перемогли учні трьох шкіл

Понад 100 шкіл взяли участь у національній олімпіаді про безпеку на дорозі. Перемогли учні трьох шкіл

Укрінформ

В Україні завершилась національна олімпіада «Благаю, світись!», організатором якої виступила компанія ОККО. У межах проєкту школярі знімали соціальні ролики про важливість використання світловідбивачів у темний період доби. Загалом участь взяли учні понад 100 шкіл України.  Компанія нагородила переможців сучасними телефонами, а заклади освіти — рівненську, львівську та вишгородську школу - комплектами світловідбивачів. 

«Соціальні проєкти — важливі, тому що вони спонукають людей звернути увагу на проблеми. Діти — рушії всіх суспільних змін, а відео — зручний та зрозумілий формат для донесення інформації. Ми пишаємось, що так багато українських школярів серйозно поставилися до проблеми і зробили важливу справу — поділились  знаннями про безпеку на дорозі», — зазначає Ярослава Полякова, директорка департаменту корпоративних комунікацій ОККО. 

Директорка вишгородського ліцею Active School Кристина Бессолова вже отримала пакунок зі світловідбивачами для своїх учнів. 

«Завдяки талановитим дітям розвивається суспільство. Дорога у темний період доби дійсно небезпечна. Ми особливо хвилюємось за учнів узимку — видимість погана, а діти відвідують додаткові заняття та повертаються додому вже у темноті. Світловідбивачі рятують життя, я сподіваюсь, що щодня бачитиму більше людей з ними», — коментує директорка.

«Благаю, світись!» – ініціатива компанії «ОККО», що реалізується в межах щорічного проєкту «Благаю, живи! Безпека на дорозі». Старт даного етапу відбувся 22 жовтня 2020 року – на будівлі Національної бібліотеки імені В. І. Вернадського показали лазерну проєкцію – соціальний ролик про важливість використання світловідбивачів на дорозі у темний період доби. Нагадаємо також, що 11 листопада 2020 року Кабінет Міністрів України зобов’язав пішоходів використовувати світловідбивачі у темний період доби. Школярі часто потрапляють в аварійні ситуації через негоду та погану видимість. Світловідбивачі рятують життя пішоходів, адже дозволяють водію помітити людину за 130 метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-