Black Friday в Україні: як отримати найбільшу вигоду

Black Friday в Україні: як отримати найбільшу вигоду

Укрінформ

Знаєте цю тему, коли купили товар за акцією, а наступного дня ціна ще впала або, навпаки, виявилось, що мінус там був аж на 2 грн? Чи, може, коли хапанули останню пару классного взуття зі знижкою, а блискавка зламалась за тиждень? Або ще гірше: купили на емоціях крутий телефон, а за місяць презентують ще крутіший! Аби уникнути таких проколів, ми розкажемо, на що звертати увагу під час щорічного глобального розпродажу Black Friday — Чорної п’ятниці.

Невже Black Friday в Україні — це суцільний обман?

Більшість покупців скептично ставляться до чорної п’ятниці в Україні, адже поширена думка, що знижки в магазинах не реальні — пишуть 70 %, а насправді 10 %. Або, наприклад, деякі магазини одягу під час розпродажу виставляють в зал минулорічні моделі, приховуючи новенькі дизайни. Як же впоратись з такими недоброчесними продавцями та спіймати найбільшу вигоду?

На які товари звернути увагу?

Поділіть товари на дві категорії — ті, які ви купуєте регулярно, і ті, які хочете придбати саме за акцією. До першої категорії можуть належати косметика, побутові товари та навіть їжа. До другої — те шикарне кашемірове пальто, туфлі з крокодилячої шкіри, швейцарський годинник і останній iPhone. У першому випадку ставка на масовість — чим більше я куплю зі знижкою, тим менше витрачу впродовж наступних місяців. У другому — просто може не вистачити духу купити те, що подобається, без знижки.

Косметика й товари для дому

Те, що ви використовуєте щодня. З цими покупками впоратись найпростіше, адже ви точно знаєте їхню ціну та можете відслідкувати вигоду. Але найзручніше — не потрібно їхати в ТЦ на іншому кінці міста, можна сходити в магазин біля дому або замовити все в інтернеті, наприклад, мережа магазинів EVA до Чорної п’ятниці приготувала знижки на ваші найулюбленіші товари, аби ви вигідно закупились уже до наступної Black Friday.

Їжа

Так-так, Чорна п`ятниця 2020 офіційно пройде 27 листопада, а це чудова нагода підготуватися до Нового Року! Не всі продукти витримають це випробування, але класично пляшечка шампанського й баночка червоної ікри, придбані під час Black Friday без втрат зустрінуть з вами 2021-ий.

UFaHqLppFAOB1iG74h8pj3KpzVqSvroRt7pVSxlANYzKZkbqyDcd01DqKQ4Nfxzai46DZzzwh1OsAOoWaqWdI1i488Oe_l4Isz6tJTxHGMHQDygpQsJfBcVL3PodwXJlo3ACbJh3

Одяг і взуття

Мало не найпопулярніший товар серед учасників чорної п’ятниці, що не дивно, адже в ці дні можна накупити одягу, якого вистачить не на один рік. В цьому випадку важливо відслідковувати розсилки магазинів, які заздалегідь анонсують товари, які будуть зі знижкою, також не завадить подивитись вартість товару без знижки — влаштуйте прогулянку магазинами напередодні розпродажу, аби виявити, чи дійсно знижка вигідна. Крім того, під час такого рандеву можна переміряти купу того, що сподобалось, це дозволить зекономити час і провести онлайн-шопінг, аби чорної п’ятниці спіймати вигоду не лише в магазині, а наприклад, у салоні краси чи в аквапарку, який відвідаєте замість торгового центру.

Техніка

Для початку визначте декілька варіантів моделей, які вам дійсно подобаються. Якщо, наприклад, шукаєте смартфон, зайдіть у найближчий магазин, потримайте його в руках, посвайпайте та виберіть модель, а краще декілька варіантів. Далі знайдіть ці моделі на сайтах, яким точно довіряєте, і додайте собі в закладки. Прокинувшись рано вранці 27 листопада, ви зможете швиденько перевірити, як змінилась ціна на обраний товар на кожному сайті, і замовити техніку з найбільшою вигодою без витрат часу та нервів.

Подарунки близьким

До зимових свят усе ближче, аби 31 грудня не бігати ошаліло по торгових центрах і не нервувати, чи встигне Нова Пошта доставити замовлений подарунок сьогодні, краще запланувати ці покупки на Чорну п’ятницю. Ви не лише будете готові заздалегідь (памятайте, що, окрім подарунків під ялинку, у вас уже буде пляшечка шампанського та баночка ікри), але й зможете круто зекономити, а отже, накупити ще більше класних подарунків своїм рідним та друзям, а може, навіть, побалувати себе. 

Як висновок, відзначимо, що вибір товарів заздалегідь, відслідковування ціни та планування бюджету допоможуть правильно скористатися знижками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-