Як швидко зробити домашнє прибирання: основні лайфхаки

Як швидко зробити домашнє прибирання: основні лайфхаки

Укрінформ

Якщо ви досі витрачаєте цілі вихідні на прибирання всього будинку і позбавляєте себе часу на відпочинок, ми радимо придивитись до цих порад, які допоможуть заощадити час, гарно відпочити та підтримувати оселю в порядку.

Цікаві ідеї від жінок всього світу

Прибирання та дотримання порядку завжди лягало на плечі жінок. Отже, не дивно, що саме вони винайшли підходи, які можуть:

  • полегшити процес прибирання;

  • зробити його швидким та ефективним;

  • зберегти вам час для відпочинку;

  • позбавити вас від непотрібних речей.

В Японії мешкає Марі Конда, яка є консультантом з прибирання та яка розробила цілу концепцію ставлення до речей. На її думку, необхідно позбутися тих речей, які викликають у вас негативні почуття. Провести аналіз не складно, кожна жінка знає, як з’явилась та чи інша річ у неї вдома, чи гарний був привід або люди, що її подарували. Якщо вас засмучують спогади, то негайно її викидайте. Так ви звільните простір та зменшите площу прибирання.

Сандра Фелтон ‒ американська бізнес-леді ‒ як ніхто цінує час. Одного разу вона загубила свою дисертацію серед безладу у квартирі та уклала з собою договір: виділити певне місце для кожної речі та повертати її туди одразу, як закінчила користування. Слідуючи цьому правилу, все буде знаходитись на своїх місцях і прибирання стане легшим.

Американка Марла Сіллі теж не є прибічницею прибирання протягом вихідних. Тому вона пропонує систему "Флайледі". Кожен день робіть прибирання по 15 хвилин. Та робіть це поступово, починаючи від передпокою і занурюючись вглиб квартири або будинку. Сьогодні протерли пил, завтра використали пилосос. Покроково, але дуже ефективно.

Елісон Ходжсон пережила пожежу та, вистрибуючи з дому, встигла вхопити тільки фотоапарат та ноутбук. Після цієї події жінка зрозуміла, що занадто переоцінювала свої потреби у речах. Відтепер вона купує тільки те, що їй дійсно необхідне, та не перевантажує будинок речами. Це не потребує великих сил на прибирання, адже кількість речей мінімальна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-