Купити люстру за доступною ціною: реальність чи утопія

Купити люстру за доступною ціною: реальність чи утопія

Укрінформ

Сучасна різноманітність люстр вражає уяву. Користувач легко може підібрати люстру для будь-якої кімнати, створивши в ній неповторну, приємну обстановку. Але є невеликий нюанс - вартість. Хоча, щоб додати інтер'єру стильність, зробити приміщення комфортним, не обов'язково вкладати значні кошти, купуючи дорогі освітлювальні прилади. Можна придбати люстри недорого, дизайн і практичність яких не поступається дорогому аналогу. Тим більше що сьогодні не бракує в дешевих світильниках. Їх виробляють достатню кількість. Головне визначитися з критеріями вибору, власними вимогами і оцінити по достоїнству особливості недорогих приладів:

  • доступна ціна. Така покупка не сильно відіб'ється на сімейному бюджеті, зате допоможе гідно оформити приміщення;
  • бездоганне виконання. Вони радують око своєю досконалістю. З першого погляду важко визначити - дешево або дорого коштує той чи інший виріб. Інноваційні розробки та передові технології дозволяють настільки якісно виготовляти освітлювальну техніку, що оцінити її ціновий еквівалент зможе тільки фахівець;
  • практичність, надійність, довговічність. Дешеву продукцію випускають з більш простого матеріалу, тим не менш, вона, в результаті застосування новітніх високотехнологічних методів обробки, прослужить тривалий період часу, зберігаючи свою первозданну функціональність.

Дешеві люстри в інтер'єрі

Незважаючи на свою прийнятну ціну, недорога люстра стане ідеальним варіантом для багатьох приміщень:

  • кухня. Тут чудово виглядатиме світильник з недорого пластика, який, до того ж, без проблем піддається очищенню;
  • передпокій. Так як передпокої в сучасних квартирах переважно володіють незначною площею, то сюди підійде невеликий пластиковий абажур або підвіска з маленькими плафонами;
  • вітальня. З арсеналу недорогих люстр неважко підібрати предмет і для центральної кімнати. В цьому випадку краще звернути увагу на люстру з численними елементами, які надають їй солідність, презентабельність.

Різновиди недорогих світильників

1. Підвісні. Це найбільш затребувані і поширені освітлювальні пристрої. Вони найчастіше являють собою конструкцію, що складається з шнура, до якого прикріплено кілька ламп, від кількості яких залежить ціновий сегмент всього вироби. Так що, вибираючи недорогий прилад, віддайте перевагу більш скромним світильників. Підвісну люстру доречно використовувати в високих кімнатах, де вона стане невід'ємною частиною інтер'єру.

2. Стельові. Головна відмінність від підвісних - відсутність підвісу. В основному складаються з плафонів, які компактно розташовані на основному кріпленні. Вони малогабаритні, відмінно підходять для приміщень з невеликою площею.

Інтернет-магазин люстр з турботою про своїх клієнтів

Іноді виникають ситуації, коли необхідно придбати освітлювальний прилад, але в торгових точках виставлені тільки дорогі моделі, а вони не по кишені. З цієї ситуації є чудовий вихід - скористатися Інтернетом, де, пройшовшись по сайтах освітлювальних магазинів, зупиніть свій вибір на інтернет-магазині svetilnikof.com.ua. Так уже зробили більшість жителів з міст Київ, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, і не пошкодували про це. Залишаючи свої відгуки, клієнти пишуть про безліч переваг, які вони отримали, співпрацюючи з цим інтернет-магазином:

  1. Широка пропозиція освітлювального обладнання від всесвітньо відомих брендів Eglo (Австрія), Searchlight (Англія), Italux (Польща), Nowodvorski (Польща), Markslojd (Швеція). Серед продукції цих прославлених виробників можна замовити і купити недорогу люстру, що відповідає всім основним вимогам.
  2. Щомісячне поповнення новими виробами. Перебуваючи в тісному контакті з фірмами-виробниками, інтернет-магазин Svetilnikof має чудову можливість в першу чергу отримувати всі новинки, які тут же з'являються на сторінках каталогу.
  3. Скориставшись зручною, функціональним каталогом, можна легко, швидко вибрати відповідну модель.
  4. Для зручності користувачів створено доступна пошукова система, за допомогою якої будь-який клієнт за лічені хвилини знайде цікавий для його товар.
  5. Завдяки постійно діючій системі акцій і знижок, клієнти зможуть заощадити кошти.
  6. В наявності інтернет-магазину товар найвищої якості, на який дається гарантія.
  7. Надання повної інформації про технічні, якісні характеристики кожного світильника, до якої додаються яскраві, чіткі фотографії.
  8. Своєчасна доставка по всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-