ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій щодо засудження триваючої збройної агресії Російської Федерації проти України, незаконної анексії Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та окупації окремих районів Донецької і Луганської областей, політичних репресій проти громадян України та звільнення політичних в’язнів - громадян України

Верховна Рада України постановляє:

1. Затвердити Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій щодо засудження триваючої збройної агресії Російської Федерації проти України, незаконної анексії Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та окупації окремих районів Донецької і Луганської областей,  політичних репресій проти громадян України та звільнення політичних в’язнів - громадян України (додається).

2. Доручити Голові Верховної Ради України невідкладно направити текст Звернення до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій.

3. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                         Д.РАЗУМКОВ

м. Київ

30 квітня 2020 року

№ 571-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-