ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Земельна реформа: вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення"

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 4 грудня 2019 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Земельна реформа: вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення".

2. Кабінету Міністрів України до 15 листопада 2019 року підготувати і подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України інформаційно-аналітичні матеріали щодо питання парламентських слухань та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та за результатами напрацювати відповідний проект рекомендацій.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, аграрних асоціацій, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, науковців, експертів, власників та користувачів земель сільськогосподарського призначення.

5. Апарату Верховної Ради України в установленому порядку забезпечити:

пряму трансляцію парламентських слухань;

фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

6. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                         Д.РАЗУМКОВ

м. Київ

1 листопада 2019 року

№ 266-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-