В Олександрівській ОТГ відкрили сучасний центр адмінпослуг

В Олександрівській ОТГ відкрили сучасний центр адмінпослуг

Децентралізація
Укрінформ

В Олександрівській об’єднаній територіальній громаді на Миколаївщині за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відкрився сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Про це повідомили у Миколаївському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою».

«В Олександрівській об’єднаній територіальній громаді за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відкрився сучасний ЦНАП. Відтепер майже одинадцять тисяч мешканців мають змогу отримувати більше 180 видів якісних адмінпослуг. Зокрема, це реєстрація місця проживання та зняття з реєстрації, видача довідок про склад сім'ї, нотаріальні довідки купівлі-продажу нерухомості, оформлення субсидій тощо», - йдеться у повідомленні.

За словами заступниці голови Олександрівської ОТГ Наталії Озерянської, відтепер громада має сучасний комфортабельний центр надання адміністративних послуг, що відповідає усім європейським стандартам. Штат повністю укомплектовано, є два віддалені робочі місця у Воронцівському та Трикратському старостинських округах.

«ОТГ виділила приміщення, облаштувала його для потреб людей з інвалідністю та встановила дитячий куточок. У свою чергу, Програма «U-LEAD з Європою» надала допомогу в інституційному створенні, модернізації центру та устаткуванні частини робочих місць меблями та IT технікою, а також забезпечила навчання персоналу за п’ятимодульною системою, яку розробили шведські та українські експерти», - зазначив Олег Ільницький, радник з питань децентралізації.

Читайте також: «U-LEAD з Європою» радить створювати енергоефективні ЦНАПи

Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

 Фото: Миколаївський ЦРМС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-