До 30 вересня закінчується збір журналістських робіт на тему децентралізації

До 30 вересня закінчується збір журналістських робіт на тему децентралізації

Укрінформ

До 30 вересня Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» збирає роботи представників регіональних ЗМІ (он-лайн, друкованих, радіо, ТБ). 

Конкурс проводиться Мінрегіоном – детальна інформація.

Один учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з 4-х номінацій, тобто загалом не більш 4-х заявок (он-лайн, друкована, радіо, ТБ робота), оформивши їх окремими конкурсними заявками - форма заявки

У кожній з чотирьох номінацій (он-лайн, друковані, радіо, ТБ роботи) передбачені три премії:

І премія – 20000 грн,

ІІ премія – 15000 грн,

ІІІ премія – 10000 грн.

Тематичні пріоритети конкурсних робіт:

Мета, завдання, зміст, очікувані результати та переваги реформи, спрямованої на децентралізацію та розбудову місцевого самоврядування.

Добровільне об’єднання територіальних громад.

Співробітництво територіальних громад.

Фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку; заходи та рішення ОМС, спрямовані на ріст доходів місцевого бюджету.

Збільшення спроможності органів місцевого самоврядування у наданні якісних послуг населенню та розбудові добробуту громад; розвиток, заснований на особливостях регіонів і громад.

Кращі практики органів місцевого самоврядування в Україні, в тому числі з питань соціально-економічного розвитку територій, мультикультурного розвитку, залучення молоді, національних меншин. вразливих груп населення, переселенців, їх відповідність європейським стандартам і світовим тенденціям.

Довідку з питань конкурсу можна отримати за телефонами: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-