19 вересня / 19.00: Дискусія "Сила закону чи закон сили?" з Маріетте Шааке, Томасом Ленінгером – пряма трансляція з Відня

Укрінформ

Маріетте Шааке (Marietje Schaake), член Європарламенту до липня 2019 року, нещодавно стала директором з міжнародної політики Центру кіберполітики та науковою співробітницею Інституту антропоцентричного штучного інтелекту в Стенфорді.

19 вересня вона виступить зі вступною промовою та візьме участь у подальшій дискусії у Музеї прикладного мистецтва у Відні. Першовідкривач у галузі регулювання нових технологій запитає про таке:

  • Як ми можемо допомогти перетворити Європейський Союз на світову державу в області управління технологіями?
  • Чому норми та стандарти будуть срібною кулею завтрашнього ЄС у світі?
  • Як ми можемо гарантувати, що основні права та права людини також дотримуються в області цифрових даних і що штучний інтелект сприяє подальшому розвитку демократії?

Подія транслюватиметься наживо англійською мовою: https://erstestiftung.streaming.at/20190919.

Програма:

19.00               Привітання, виступ Руперта Губера (гра на піаніно)

19.45               Лекція від Маріетте Шааке

20.30               Розмова на сцені з:

  • Люсі Бернгольц (Lucy Bernholz), старшим науковим співробітником Центру філантропії та громадянського суспільства Стенфордського університету
  • Джоанною Гуді (Joanna Goodey), керівником департаменту свобод та правосуддя Агентства Європейського Союзу з основних прав у Відні
  • Кшиштофом Іздебським (Krzysztof Izdebski), директором з політики Фонду ePaństwo у Варшаві
  • Томасом Ленінгером (Thomas Lohninger), керуючим директором платформи epicenter.works у Відні

Голова: Верена Рінглер (Verena Ringler), куратор серії заходів "Tipping Point Talks"("Розмови про переломні моменти")

"Розмова про переломні моменти 03: МОЖЛИВІСТЬ" стане частиною серії "Tipping Point Talks 2019" від Фонду ERSTE. Попередніми спікерами серії були Френсіс Фукуяма та Тімоті Снайдер. Заходи є внеском Фонду ERSTE в 2019 році з нагоди 200-річчя створення ощадного банку в Австрії. Куратором виступить Верена Рінглер.

Про Фонд ERSTE:

Фонд ERSTE є головним акціонером Erste Group, забезпечує незалежне майбутнє одного з найбільших постачальників фінансових послуг у Центральній, Східній та Південно-Східній Європі. Будучи фондом приватного ощадного банку в Австрії, Фонд ERSTE прагне до просування загального блага, інвестуючи частину своїх дивідендів у регіон, на якому зосереджена діяльність Erste Group. Його метою є зміцнення громадянського суспільства, підтримка соціально незахищених груп і спонсорування сучасного мистецтва в Європі.

www.erstestiftung.org

www.mak.at

Контакти:

Tipping Point Talks, відділ комунікацій: Томас Гойзер, +43 664 2410268, thomas@goiser.at

Фонд ERSTE, відділ комунікації: Марібель Кьонігер, +43 664 8385341, press@erstestiftung.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-