У Миколаєві презентували проєкти з відкриття власних справ учасниками АТО/ООС

У Миколаєві презентували проєкти з відкриття власних справ учасниками АТО/ООС

Укрінформ

На Миколаївщині триває реалізація надзвичайно корисної та інноваційної для України програми, започаткованої командою Миколаївської обласної державної адміністрації минулоріч – надання одноразової допомоги для відкриття власної справи учасникам АТО.

У п’ятницю, 7 червня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі та за участю заступника Міністра у справах ветеранів України Олександра Терещенка відбулося відкрите засідання конкурсної комісії, на якому учасники особисто представляли свої проєкти.

«У 2019 році на конкурс надійшло 28 проєктів. Як і минулого року виділено 1 млн грн. При цьому, галузі, які охоплюють проєкти різноманітні, – від вирощування сільхозкультур до металообробної та деревообробної промисловості. Важливо, що представлені учасники майже з усіх районів Миколаївщини», – зазначив очільник ОДА.

Так, у минулому році було розглянуто 33 проєкти учасників АТО. За результатами конкурсу в Миколаївській області розпочали власну справу   20 фізичних осіб – підприємців.

І ось тепер справа за конкурсною комісією – визначити кращих і підтримати  захисників країни у їх власному бізнесі.

У засіданні взяв участь представник Служби у Миколаївській області Павло Саєнко, який і зробив фото.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-