Віктор Лещинський: «Національно-експертний альянс зробить свій внесок у реконструкцію країни освітою та професійною оцінкою проектів»

Віктор Лещинський: «Національно-експертний альянс зробить свій внесок у реконструкцію країни освітою та професійною оцінкою проектів»

Укрінформ

«Реконструювати країну необхідно швидко та якісно. Міжнародні стандарти та нові знання для виконавців цього надважливого завдання – гарантія того, що ця реконтрукція буде безпечною і гідною», - заявив Віктор Лещинський, голова НЕБАУ (Національного експертно-будівельного альянсу України) у КМДА під час проведення навчального семінару. За словами очільника цієї громадсько-професійної спілки, такі заходи впродовж півтора року проведено у 11-ти регіонах України. Їх мета – ознайомити проектантів, архітекторів, будівельників та інвесторів із останніми вимогами будівельного ринку. «Міжнародні стандарти і постійна освіта – ось, що виведе основну фондоутворюючу галузь України на передові позиції. І ми готові щомісяця у офісі НЕБАУ, що по вулиці Січових Стрільців, 77 в Києві, навчати усіх бажаючих», - каже Віктор Лещинський.

Освітню програму високо оцінили і у Мінрегіонбуді. Олександр Бойкул, керівник експертної групи енергозбереження в сфері ЖКГ вважає, що «НЕБАУ дає обгрунтовані наукові консультації в такій актуальній сфері, як термомодернізація та енергозбереження. Це – цивілізований шлях реконструкції та будівництва в Україні».

Юлія Головатюк-Унгуряну, директор державної установи «Фонд енергоефективності» заявила, що Загальнонаціональна науково-практична програма , яку послідовно проводить НЕБАУ має хорші перспективи співпраці з місцевими програмами з енергоефективності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-