ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору 

Відповідно до взаємоузгодженої домовленості між Верховною Радою України та Парламентською асамблеєю Організації Північноатлантичного договору Верховна Рада України постановляє:

1. Провести весняну сесію Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору у період з 22 по 25 травня 2020 року в м. Києві.

2. Утворити Організаційний комітет з підготовки і проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору (далі - Організаційний комітет) у складі згідно з додатком.

3.  Головою Організаційного комітету призначити Голову Верховної Ради України.

4. Затвердити склад Організаційного комітету згідно з переліком посад.

5. Уповноважити голову Організаційного комітету, у разі потреби, вносити зміни до складу Організаційного комітету.

6. Організаційному комітету у двотижневий строк з дня прийняття цієї Постанови затвердити план заходів з підготовки і проведення у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору.

7. Кабінету Міністрів України у двотижневий строк з дня прийняття цієї Постанови визначитися щодо участі посадових осіб відповідних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у підготовці і проведенні у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору та забезпечити своєчасне фінансування передбачених у кошторисі Верховної Ради України на 2020 рік видатків на проведення цієї сесії.

Голова

Верховної Ради України                                                     А.ПАРУБІЙ

м. Київ 

25 квітня 2019 року

№ 2705-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-