Bambarbia: нове українське тревел-шоу, у якому глядачі можуть виграти тур за мінімальну ціну

Bambarbia: нове українське тревел-шоу, у якому глядачі можуть виграти тур за мінімальну ціну

Укрінформ

«Bambarbia — повний Турдом» — перше в Україні і друге в світі інтерактивне тревел-шоу. Глядачі програми не тільки дізнаються, як правильно купувати путівки заздалегідь, куди їхати і коли бронювати квитки, а й зможуть виграти тур за символічні кошти, а також впливати на розвиток подій передачі. Програма стартує 1 червня.

Початок літа автоматично занурює нас в мрії про відпустку і в клопоти з організації поїздки. Куди їхати, коли бронювати, чекати гарячих турів або купувати путівки заздалегідь? Якщо ви ставите собі ці питання — значить, вам буде цікаво дивитися і брати участь у новому тревелшоу «Bambarbia — повний Турдом»! Так, саме «Дивитися і брати участь», оскільки формат передачі дозволяє глядачеві впливати на хід розвитку подій в прямому ефірі. Це друге в світі інтерактивне тревелшоу, яке буде виходити щосуботи з 1 червня 2019 року на www.hottour.com.ua.

«Сніданок туриста» — яку страву приготує зірковий гість у студії і, відповідно, подорож до якої країни будуть розглядати та аналізувати гості на кухні Bambarbia.Tv, вирішує перший, хто додзвониться!

«Полювання на бамбардир» — це гра «догонялки» для водіїв і глядачів, які стежать за шоу «Bambarbia»! Ведуча за кермом пожежної машини «Бамбардир» у компанії зоряного гостя буде втікати від 10 мисливців, хто першим знайде «Бамбардир», той отримає призовий конверт або чорну мітку. «Перекличка по планеті» — можливість поставити питання всьому світу.

«Битва титанів» — це інформаційно-розважальна рубрика протистояння експертів з туризму.

«Голландський Аукціон» — це можливість купити подорож за символічні кошти. Кожні 20 секунд ціна туру на екрані буде падати. Глядачі, сподіваючись дочекатися мінімальної ціни, голосуватимуть коментарями «Я хочу».

Зустріч з цікавими гостями, поради досвідчених, сюжети з різних куточків земної кулі, інтерактивна гра «Полювання на бамбардир» і, звичайно, розіграші та подарунки — все це обіцяє зробити шоу захоплюючим і налаштувати глядача на хвилю літніх пригод!

У суботу 1 червня у компанії ведучих — Bambarbia почніть свій ранок правильно — з «Сніданку туриста», поспілкуйтеся з людьми з інших країн в рубриці «Перекличка по Планеті», перевірте свій азарт і міцні нерви в «Аукціоні турів», виграйте приз в «Полюванні за бамбардиром»!

Щоб взяти участь в інтерактиву шоу, для голосування за мисливців і участі в аукціоні, підписуйтеся на www.facebook.com/bambarbia.tv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-