Лелека Таксі Київ - кращі умови з вигідними цінами

Лелека Таксі Київ - кращі умови з вигідними цінами

Укрінформ

Служба «Лелека Таксі Київ» пропонує всім жителям столиці України вигідні умови для поїздок. Всі бажаючі можуть замовити машину в режимі онлайн, вибрати попередньо потрібний напрямок і скористатися додатковими послугами. У будь-який час доби можна провести виклик і насолодитися високою якістю пропонованих послуг, відправившись за необхідним напрямком для вирішення своїх проблем і завдань.

Зручність і якість замовлення таксі

У роботі застосовуються нові технології і унікальні можливості інтернету. Тепер пасажирам простіше робити виклик і проводити розрахунок вартості, що відразу дозволить дізнатися ціну поїздки. Відвідавши сайт https://aist-taxi.kiev.ua/ одного разу в подальшому кожен клієнт зможе оцінити всі переваги сервісу:

  • виклик в будь-яку точку міста;

  • швидка і практично моментальна обробка заявок;

  • визначення точної вартості поїздки;

  • відсутність контактів з диспетчерами;

  • ввічливі і приємні водії.

Ніхто навіть не буде знати, що людина скоїла виклик, адже він просто сидить у телефоні. Це добре, якщо потрібно зберегти анонімність і просто виїхати від гостей. «Лелека Таксі Київ» всіляко піклуватися про своїх клієнтів, розширюючи функціонал сайту.

Для замовлення попередньо потрібно заповнити форму на сайті. Вказати поточний адресу, куди потрібно їхати, час, а також клас машини. Швидке замовлення таксі за допомогою мережі сприяє виключення затримок. Всі водії від компанії «Лелека Таксі Київ» відповідально підходять до справи і швидко подають автомобіль.

Переваги служби таксі

«Лелека Таксі Київ» - це компанія з повністю автоматизованою системою, де можна заздалегідь замовити машину для поїздки і вирішення своїх справ. Всього лише кілька рухів дозволить викликати машину, звівши до мінімуму свої тимчасові витрати.

Потенційний клієнт бачить тариф, йому доступна інформація по автомобілю і ціна. Якщо з якихось причин його не влаштовує автомобіль, він може запросити заміну. У службі «Лелека Таксі Київ» завжди йдуть на поступки клієнтам, адже вони є найбільш важливим елементом діяльності організації.

Порядок оплати за послуги

Зробити попередню оплату можуть всі бажаючі за допомогою спеціальної форми на сайті. Клієнту пропонується повна вартість замовлення. Для оплати доступні банківські карти і різні системи платежів. Другий варіант - оплата по факту приїзду за допомогою готівки, хоча і тут можна провести оплату карткою, тому що у водіїв є термінали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-