100 млн. вправ виконали українці вивчаючи англійську мову

100 млн. вправ виконали українці вивчаючи англійську мову

Укрінформ

100 млн. вправ виконали українці вивчаючи англійську мову на порталі наймасовішого освітнього проекту України «Lingva.Skills». Про це повідомила Виконавчий Директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав:

«Українці дійсно хочуть вільно володіти англійською мовою і проявляють реальну ініціативу щодо її вивчення. За цей період до нас надійшли заявки на навчання від 2,5 мільйонів громадян України, і сьогодні кількість виконаних вправ сягнуло 100 мільйонів.

Проект Lingva.Skills (www.lingva.ua) стартував три роки тому назад, як соціальний проект з вивчення англійської мови для державних службовців і наразі майже всі верстви населення беруть участь у навчанні на порталі Проекту: школярі та студенти, викладачі та лікарі, підприємці та соціально-незахищені верстви населення, представники ЗМІ та громадських організацій. Все навчання – безкоштовне.

Найбільш активно навчаються мешканці Києва, на другому місці мешканці Дніпровської області, треті - Львівської та Харківської. У деяких навчальних закладах проводиться навчання під час занять в класах за інноваційною моделлю змішаного навчання (blended learning), де поєднується онлайн навчання на порталі Lingva.Skills та навчання із викладачем згідно державної програми.

За результатами соціологічного дослідження, проведеного на замовлення Міністерства юстиції України щодо онлайн сервісів, проект Lingva.Skills став найпопулярнішім освітнім онлайн проектом – 24 % українців знають або вже користуються ним, тобто кожний четвертий громадянин України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-