ЯпонаХата та Glovo - вдала синергія якості, смаку та швидкості

ЯпонаХата та Glovo - вдала синергія якості, смаку та швидкості

Укрінформ

Замовляй улюблені страви ресторанів японаХата за допомогою сервісу Glovo.

Сучасний темп життя диктує свої умови. Щоб все встигати, потрібно раціонально розпоряджатись власним часом і делегувати частину завдань. Саме тому сервіси доставки користуються зараз такою популярністю.

Один із них – це доставка Glovo. Даний сервіс успішно функціонує у понад 15 країнах світу, і Україна серед них. Мережа ресторанів японаХата також приєдналась до цієї мережі, тому тепер у наших гостей є чудова можливість замовити суші через Glovo.

Перевагою такого способу доставки є вражаюча швидкість. На відміну від власної кур’єрської служби ресторану, сервіс Glovo має значно більший штат кур’єрів у всіх частинах міста, тому замовлення відправляється до вас одразу після того, як кухар його приготував. Ще одна перевага: кур’єри пересуваються по місту на велосипедах і скутерах, які дають їм значно більшу мобільність, аніж авто. Співробітник служби  Glovo не буде стояти з вашими ролами чи супом у заторі. Така оперативність гарантує, що страви приїдуть до вас свіжими і гарячими.

Зверніть увагу: ціна на страви ресторану ЯпонаХата залишається незмінною при такому способі доставки. Ви оплачуєте лише вартість послуг кур’єра, яка залежить від відстані.

Ваш час – це набагато цінніший ресурс, аніж гроші. Разом з доставкою суші у Львові через сервіс Glovo ви заощаджуєте свій час і можете витратити його на більш важливі справи.

Замовляйте роли, супи, салати та інші смачні страви в ресторані японаХата. Ми подбаємо про те, щоб ваш обід чи вечеря потрапили на ваш стіл якомога швидше. Тепер цьому сприяє не лише професіоналізм наших кухарів, а й співпраця з сучасним, європейським сервісом Glovo.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-