На Вінниччині спортивним школам бюджетним коштом придбали 5 мікроавтобусів

На Вінниччині спортивним школам бюджетним коштом придбали 5 мікроавтобусів

Укрінформ

На Вінниччині триває оновлення автопарку дитячо-юнацьких спортивних шкіл: трьом ДЮСШ вручено п’ять сучасних мікроавтобусів.

Сьогодні, 15 травня, на стадіоні ЦПКіВ ім.Горького Вінницькій школі вищої спортивної майстерності, Вінницькій обласній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі та школі Олімпійського резерву з веслування імені Юлії Рябчинської передали п’ять мікроавтобусів марок Ford та Volkswagen, придбаних за гроші обласного бюджету.

Вартість кожного з автомобілів складає близько 1 000 000 гривень. Ключі від нових мікроавтобусів директорам спортшкіл вручив заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк.

Звертаючись до присутніх, Олександр Крученюк зазначив, що автопарк дитячо-юнацьких спортивних шкіл і фізкультурно-спортивної галузі загалом, не оновлювався ще з 90-х років.

«Тільки в 2016 році нам вдалося придбати перший автомобіль для «Інваспорту», згодом, в 2017 році, – вантажний автомобіль для обласного центру фізичного здоров'я населення  «Спорт для всіх». Цьогоріч придбано ці п’ять автомобілів, ключі від яких я маю честь вручити сьогодні.  Два автомобіля придбано для новоствореної школи вищої спортивної майстерності. Автомобіль для школи Олімпійського резерву з веслування імені Юлії Рябчинської обладнано рейлінгами, щоб мати змогу транспортувати необхідний спортивний інвентар»,повідомив Олександр Крученюк

Як запевнив заступник голови облдержадміністрації, це дасть можливість на якіснішому рівні забезпечити спортивно-тренувальний процес. Кошти, витрачені на придбання автомобілів, окуплять себе вже за два роки, адже значно вигідніше і зручніше возити спортсменів на змагання власним, аніж найманим транспортом.

«Створити належні умови для занять спортом та дати всі необхідні можливості, аби спортсмени мали змогу повністю присвятити себе справі свого життя  – ось наша мета. Це те, до чого ми прагнемо. Це основний критерій нашої роботи в спортивно-фізкультурній галузі»,запевнив посадовець.

Відтак, покращення матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів спортивного профілю неминуче призведе до підвищення результативності наших юних спортсменів у різного роду спортивних змаганнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-