Міжнародний музичний фестиваль «Київська весна-2019» 20 -24 травня 2019 р.

Міжнародний музичний фестиваль «Київська весна-2019» 20 -24 травня 2019 р.

Укрінформ

Запрошуємо всіх шанувальників класичної музики на концерти Міжнародного музичного фестивалю «Київська весна-2019», який відбудеться 20 - 24 травня 2019 року в Національній філармонії України.

Міжнародний фестиваль «Київська весна-2019»-це п’ять елегантних концертів, що об’єднають симфонічну, камерну музику і джаз, класику та сучасність, молодих талановитих музикантів й досвідчених артистів.

Фестивальна програма, подібно до лабіринту, з кожним днем захоплює й інтригує по-своєму, спокушаючи пережити й відчути цю музичну пригоду до кінця. Тут немає «краще-гірше», натомість свою порцію драйву чи, якщо хочете, екстазу, слухач безперечно отримає на кожному концерті.

20.05.2019

«ТРИ ПРОМЕТЕЇ»

Міфічний образ Прометея, що поцупив на Олімпі вогонь і подарував його людям, захоплював багатьох митців. До нього зверталися Есхіл і Овідій, Гете і Байрон, Рубенс і Тіціан. Прометей – уособлення гордої людської волі, свободолюбства, сміливості, піднесеності духу, честі та інших чеснот.

Програма концерту симфонічного оркестру Національної філармонії під орудою диригента Миколи Дядюри присвячена прометеївській темі в музиці.

Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України

Диригент – МИКОЛА ДЯДЮРА

Соліст – АНТОНІЙ БАРИШЕВСЬКИЙ (фортепіано)

Програма:

Л. Бетховен – Увертюра до балету «Творіння Прометея», тв. 43

Є. Станкович – Сюїта з музики до балету «Прометей»

О. Скрябін – Симфонічна поема «Прометей» («Поема вогню»), тв. 60

Вартість квитків - 80-400 грн.

Квитки онлайн

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-