Samsung A20: огляд нової моделі бюджетного смартфона

Samsung A20: огляд нової моделі бюджетного смартфона

Укрінформ

Серія смартфонів Galaxy А з одним з головних представників Galaxy a20 — унікальне поєднання дорогого дизайну і низької ціни.

Зовні телефон неможливо відрізнити від флагмана преміум-сегмента. Новий пристрій представлено в трьох кольорах:

  • Чорний.
  • Синій.
  • Червоний.

Samsung Galaxy a20 купити в інтернет-магазині Comfy ви зможете за конкурентною ціною. Компанія пропонує електроніку з гарантійним та сервісним обслуговуванням. Також ви зможете підібрати захисний чохол безпосередньо для моделі смартфона.

Характеристика Samsung a20: плюси і особливості телефону

  • Дисплей AMOLED. Екран південнокорейського смартфона — 6,4 дюйми. Він практично не має рамок, що робить його візуально більшим. Galaxy a20 відрізняється фірмовими технологіями поліпшення кольору і контрастності. Така особливість забезпечує комфортне використання гаджета на світлі і в тіні.
  • Ширококутова камера. Основна — 13 Мп з 6 режимами зйомками. Додатковий модуль (5 Гб) дає можливість переходити до панорамної фотографії та портретного режиму. На огляді Galaxy a20 2019 камера демонструє високу роздільну здатність кадрів і впроваджену технологію штучного інтелекту. Фронтальна — 8 Мп і діафрагма F2.0. Якість селфі не поступається професійній фотографії.
  • Потужна батарея. Офіційно її ємність становить 4000 мАг. При нормальному режимі експлуатації Samsung a20 2019 може працювати в автономному режимі до 2 днів.
  • Апаратна основа — SoCExynos 7884. Пам'ять: 3 Гб — основна і 32 Гб — накопичувальна. Картою microSD можна її розширити до 512 Гб.

Дизайн і елементи управління Samsung Galaxy a20 2019 продумані. Якісний пластик представлений у вигляді корпусного скла. Датчик відбитків пальців спрощує використання. Додаткова особливість — сканер у камері. Тепер телефон можна розблокувати за допомогою сканування обличчя. Потужний процесор дозволяє використовувати гаджет для виконання стандартних завдань.

Samsung Galaxy a20: комфорт використання

Смартфон простий в експлуатації. Особливості конструкції:

  • Зручні розміри. Гаджет — компактний, ним просто керувати однією рукою.
  • Тонкий ергономічний корпус із закругленими краями створює враження дорогого і функціонального телефону.
  • Датчик відбитків пальців на задній панелі вільно надає доступ до особистої інформації.

Бюджетний телефон за функціоналом перевершує свою вартість. Характеристики, які властиві гаджетам преміум-сегмента, представлені в новому бюджетному телефоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-