Pizza33 і Sushi33 відкривають доставку в Ірпінь і прилеглі міста

Pizza33 і Sushi33 відкривають доставку в Ірпінь і прилеглі міста

Укрінформ

Смачні новини для жителів Київської області. Популярний сервіс Доставка33 розширюється. Починаючи з 2 травня, Pizza33 і Sushi33 почали доставляти замовлення не тільки по столиці, а й по таким містам Київської області, як: Ірпінь, Буча, Ворзель та Гостомель.

Де можна зробити замовлення

Хочете смачно поїсти? А може вам потрібно швидко накрити на стіл для гостей. Або у вас корпоратив і ви з колегами плануєте відзначити? На допомогу вам прийде Доставка33.

Є два способи зробити замовлення:

1. Зателефонувати і замовити доставку їжі та напоїв за телефонами Pizza33 і Sushi33.

2. Оформити онлайн замовлення на сайтах Pizza33 і Sushi33.

Ще один плюс, це наявність різних форм оплати: можна розрахуватися з кур'єром готівкою або за допомогою терміналу, зробити оплату на сайті, а для компаній передбачений безготівковий розрахунок.

Що можна замовити: асортимент смакоти від шеф-кухарів

Вся палітра страв представлена на сайтах сервісів. Тут ви знайдете не тільки апетитні страви, а й широкий вибір напоїв. А для приготування використовуються лише свіжі і якісні продукти.

• Розкішна піца на будь-який смак. До речі, «Піца33» славиться своїм тонким тестом і великою кількістю дуже смачної начинки.

• Неймовірно смачні роли, суші, а також фірмові буріто та сендвічі.

• Великий вибір пропозицій в рубриці «Разом дешевше». Так що, коли ви купуєте сет ролів або відразу кілька піц, ви не тільки заощаджуєте, але і отримаєте смачний напій на додаток.

• Гарячі супи і свіжі салати.

• Гарячі страви і прекрасний асортимент до обіду або ланчу.

• Дуже смачні м'які десерти і, звичайно, напої, на будь-який смак.

Приємні бонуси від сервісу

До кожного першого замовлення Доставка33 пропонує подарунки. Залежно від ваших уподобань, можна вибрати в подарунок піцу «Барбекю» або фірмовий рол Філадельфія ніжна з манго. Це дуже популярні і смачні страви, які користуються великим попитом.

Також, на честь свого розширення, Доставка33 проводить розіграш призів. У розіграші візьмуть участь всі замовлення, зроблені протягом травня, сумою понад 400 гривень. Так що у вас є можливість не тільки дуже смачно поїсти, а й отримати шанс виграти новенький смартфон або один з інших призів, наприклад, планшет, мультиварку або термокружку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-