Проект #КиївЗаговоритьАнглійською запрошує киян до безкоштовного навчання

Проект #КиївЗаговоритьАнглійською запрошує киян до безкоштовного навчання

Укрінформ

У сучасному взаємопов'язаному світі добре знання англійської — це відчутна кар’єрна перевага. Англійська є мовою, що широко використовується у міжнародному бізнесі.

Уміння говорити англійською дозволить вам спілкуватися із великою кількістю людей по всьому світу.

Англійська — відносно легка для вивчання мова. Трохи практики, та незабаром ви зможете впоратися із більшістю повсякденних ситуацій.

Знання англійської збільшує ваші можливості отримання інформації

У всіх нас є свої захоплення. Це можуть бути наукові дослідження, музика, комп’ютери, бізнес, спорт тощо. В наш час інтернет, телебачення та преса, дають практично необмежену кількість інформації з будь-яких питань. В кінці кінців, ми живемо в епоху інформації.

Є тільки одна проблема: більшість світової інформації подається англійською мовою.

Практика показує, що українці мають доволі низький рівень знання англійської мови і велика кількість українців потребує допомоги. Саме для того, щоб українці могли краще знати та розуміти англійську мову був створений проект #КиївЗаговоритьАнглійською

Проект #КиївЗаговоритьАнглійською є переможцем в конкурсі Громадського бюджету Києва, який зайняв 4-те місце серед 800 інших громадських проектів.

Проект #КиївЗаговоритьАнглійською включає в себе велику кількість безкоштовних спікінг клабів з носіями англійської мови. Кожен спікінг клаб включає в себе живе англійське спілкування з іншими особами, а також з запрошеними іноземцями.

Кожного разу проект #КиївЗаговоритьАнглійською запрошує на спікінг клаб одного чи двох іноземців, носіїв англійської мови, які мають великий досвід викладання, а також спілкування з людьми на спікінг клабах.

Проект #КиївЗаговоритьАнглійською розробив три формати проведення спікінг клабів, які є зручними як для школярів так і для дорослих.

Після кожного спікінг клабу люди залишаються вдячні проекту #КиївЗаговоритьАнглійською, а також носіям англійської мови за цікавий та корисний проведений час.

Чекаємо і вас на спікінг клабах проекту #КиївЗаговоритьАнглійською, ми обіцяємо, що ви зможете провести гарно час, завести нові знайомства, а також в першу чергу підтягнути свій рівень англійської мови!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-