Кредит на карту: особливості та переваги

Кредит на карту: особливості та переваги

Укрінформ

На початку 2000-х процедура отримання кредиту була болісно довгим заняттям, починаючи з пошуку поручителів і закінчуючи зібранням великого пакету документів для розгляду. Не можна було й подумати про оформлення кредиту безпосередньо з дому, у будь-який час доби, за допомогою смартфона або комп'ютера з підключенням до Інтернету.

Експрес-кредити існували і раніше, але з розвитком інформаційних технологій мікрокредитування досягло досконалості, як у випадку з Loany — компанією, яка пропонує якісний, прозорий і швидкий сервіс, що дозволяє отримати кредит на карту у режимі 24/7 без нервового очікування.

За допомогою цього сервісу гроші перераховуються на платіжну карту, зазначену в онлайн-заявці на позику. Під час оформлення кредиту на карту через Loany важливо знати:

  • приймаються карти будь-яких українських банків, емітовані системами MasterCard або Visa;
  • платіжна карта повинна бути зареєстрована на ваше ім'я, а термін дії — перевищувати кінцевий термін погашення позики;
  • термін залежить від виду онлайн-кредиту (від 1 до 30 днів для «Термінового позики», від 1 до 12 місяців для «Розумної позики»);
  • отримання позики в перший раз займає у середньому від 15 хвилин до півгодини, натомість оформлення подальшої відбувається протягом 2 хвилин!

Навіть якщо ви не можете документально підтвердити свій дохід або є безробітним, це не стане на заваді для отримання позики в режимі онлайн.

Видаємо кредити безробітним

Безробіття не є виною, це біда людини, яка зіткнулася з ним. Але крім офіційно безробітних, є цілий прошарок «працюючих безробітних», яких відмовилися офіційно влаштовувати роботодавці або які самостійно пішли на свідомий ризик, погоджуючись на зарплатню «в конвертах». Число українців, які не можуть надати довідку про доходи при оформленні кредиту, зростає з кожним роком, але кількість місць, де видають позику на карту, залишається обмеженою.

Отримання кредиту незалежно від працевлаштування і соціального статусу клієнтів перетворюється на здійсненне бажання завдяки сервісу онлайн-кредитування Loany. Навіть якщо кредитна історія далека від ідеалу, отримати гроші можливо, але за індивідуальною процентною ставкою, розрахованою скоринговою системою.

Передбачені також різні способи погашення кредиту: можна погасити борг достроково, частково або повністю. Перерахунок відсоткової ставки відбувається при частковому погашенні, при повному з моменту погашення кредиту відсотки не нараховуються. Крім того, щодо кожного позичальника діє бонусна програма і програма лояльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-