РНБО запровадила нові санкції проти Росії

РНБО запровадила нові санкції проти Росії

Керченська криза
Укрінформ
Рада національної безпеки та оборони України на засіданні 26 грудня запровадила нові санкції проти Росії.
Рада національної безпеки і оборони України на засіданні 26 грудня ввів нові санкції проти Росії.
Про це повідомляє прес-служба РНБО.
Так, санкції запроваджен за агресію России у Керченській протоці та організацію "віборів" на окупованому Донбасі.

"Запроваджен обмежувальні заходи проти організаторів так званні« віборів »на окупованіх теріторіях Донецької та Луганської областей, а такоже относительно Військових, Суддів та правоохоронців, прічетніх до незаконного Захоплення українських моряків во время акту агресії РФ проти України в Керченській протоці 25 листопада 2018 року та незаконного Утримання їх у российских в'язницях ", - йдет в Повідомленні.

Такоже РНБО підтрімала запровадження санкцій, самперед, относительно юридичних та фізичних осіб - российских компаний, бізнесменів, політіків та депутатов, ПРАЦІВНИКІВ силових структур, Які активно підтрімувалі чи спріялі агресивним діям проти України.

Кроме того, за данімі прес-служби, на засіданні були проаналізовані результати запровадження ЗАХОДІВ, передбачення правовим режимом воєнного стану, та ЗАТВЕРДЖЕНІ основні показатели Державного оборонного замовлення на 2019-2021 роки.

Читайте також: Генштаб готов Розгорнутим війська у разі прямого вторгнення - Муженко
Як повідомлялось, 26 грудня під час Засідання РНБО Президент України оголосів про припиненням Дії воєнного стану, запровадження в окремий областях на 30 днів через агресію России проти України в Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-